Landsskytterstevnet 2001 Bodø, 28/7 - 4/8.

Arild Brodahl ble Skytterkonge etter fenomenal omskyting.
Arild Brodahl ble Skytterkonge
Arild Brodahl fra Fana serverte suveren skyting under omskytingen med Hans Bakken fra Stallvik. Ikke mindre enn 100 poeng med 8 innertiere presterte Brodahl, og da ble Bakkens 99 med nier på siste skuddet for lite. Hans Bakken klarte likevel å få med seg Odin-pokalen, som går til beste plassiffer på bane- og feltskyting, og det med plassiffer 3.
Det holdt ikke helt for Arnt Erik Aune fra Beiarn heller, da han fra skive en hadde muligheten til sin første kongetittel. Det endte med 98p, to for lite for å bli Skytterkonge direkte. Arnt Erik endte på 3. plass. Se resultatliste

DFS 04.08.01
        

Resultatutskrift fra baneskytingen

Søk etter skytter/skytterlag og få alle resultater med oversikt over beger. Søk her.

      

Heidi Trudvang ble Skytterprinsesse
Fenomenalt comeback !
Heidi Trudvang ble Skytterprinsse. I et fenomenalt comeback har hun skutt meget godt i hele år. Heidi har de seneste årene skutt mindre enn tidligere. Hun skyter derfor i klasse 4, men det skapte ingen hindringer for Heidi i kampen om Prinsessetittelen. I kampen om andreplassen måtte det omskyting til mellom Elin Westerås og May Britt Gjerstad. Med 99p i omskytingen var May Britt ett poeng bedre enn Elin, og ble dermed nr. 2.
DFS 04.08.01


Hans Bakken vant NM feltskyting
Hans Bakken ble mester i NM felt
Med flott skyting i finalen sikret Hans Bakken seg muligheten til omskyting om NM felt. Trond Kjøll, Ringerike og Karl Gunnar Strøm, Saltdal hadde også 41 treff. Hans ble likevel for sterk i omskytingen, og tok hjem seieren.
Hans Bakken har hatt et fenomenalt Landsskytterstevne så langt. Han er nemlig også å finne i Kongelaget på skive 2. Med seier her vil han kopiere Tor-Arne Solbakkens bedrift fra Landsskytterstevnet i 1993, når han ble dobbeltmester.
Se resultatlisten
HH-DFS 03.08.01


Egil Karbøl og Jan Kolbjørnshus 

Hederstegn til speakerbua
Egil Karbøl og Jan Kolbjørnshus ble for sitt lange engasjement for skyttersaken hedret med Det frivillige Skyttervesens Hederstegn. Kolbjørnshus har gjennom en årrekke samlet inn resultater, og besitter et svært omfattende arkiv. Dette teamet har sammen med sine medarbeidere servert aktuell informasjon på en engasjerende måte gjennom mange Landsskytterstevner.
DFS 04.08.01


Publikum er god fornøyd

Publikum er fornøyd
Publikum er samstemt i at måten elektronikken er innført på Landsskytterstevnet er meget god. Skytterne er svært godt fornøyd med de spesialutviklede monitorene på standplass, og publikum fryder seg over den informasjonen de får på publikumsdisplayene. Skudd for skudd kan de følge sin favorittskytter gjennom skytingen. 
HH-DFS 01.08.01

Kongens heder for 50 år i DFS' tjeneste
Svein Ringdal ble selv overrasket over tildelingen av Kongens fortjenestemedalje i sølv. Under Skyttertingsmiddagen søndag 29. juli fikk han utdelt den så høyt fortjente heder, for sin lange tjeneste ved Skytterkontoret. Les mer.
Se også andre hedersbevisninger som ble utdelt.

HH 30.07.01

 
 
 LS 2002
Mange venter på neste års Landsskytterstevne allerede. Mer informasjon vil komme snarlig. LS 2002
     

AKTUELT

- Feltfinalene
- Samlagsskytingene
- Kongens heder
- Skyttertinget
- Hedersbevisninger
- Elektronikken godkj.
Elektronikk?
(pdf)
Resultater på mobilen
 
- Fremmøtestatistikk